Foto Taart

Deze taart kunt u helemaal naar eigen wens samenstellen.

De VOORBEELD FOTO’S van foto taarten kunt u
hier vinden.

De foto kunt u tijdens het bestellen meezenden. Dit gaat automatisch.
U klikt hieronder bij de opties van de taart op “Klik hier om een afbeelding toe te voegen”.
Dan klikt u op het woord “BLADEREN”. U kunt nu een foto of afbeelding van uw eigen PC selecteren in JPG formaat.
Daarna kunt u op de knop “Afbeelding toevoegen” klikken.
De afbeelding of foto wordt nu naar ons toegezonden.

Als u alle opties van de taart hebt ingevuld dan klikt u op “toevoegen aan winkelmandje”.

U kunt kiezen voor een marsepein taart of voor een icing taart!
Marsepein is een mengsel van 1,5 delen amandelen en 1 deel suiker.
Icing is een mengsel van poedersuiker en eiwit.

Indien u een als smaak marsepein / icing taart kiest, dan dient u als zijkant te kiezen voor: GEEN; want ik bestel marsepeintaart.



Variatie
Vorm van de taart
Smaak van de taart
Vulling in de taart
Aanzetsel van de taart
Foto of logo
Klik om afbeelding toe te voegen (gratis)
Evt. kaarsjes
Aantal
19
50

Productinformatie

Deze taart kunt u helemaal naar eigen wens samenstellen. Wij kunnen de foto/ afbeelding verwerken op al onze taarten, koeken en gebak in ons assortiment, vraag hiernaar bij onze winkeldames. U kunt ook altijd een mail naar ons sturen of bellen. Al onze gegevens staan op onze site www.bakkerij-otten.nl

Beschikbaarheid

Dit product is beschikbaar op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Bewaaradvies

Houdbaarheid: ca. 3 dag(en).
Bewaartemperatuur: 4 °C
Dit is een dagvers product, bestemd voor onmiddellijke consumptie. Als u het later wilt consumeren, zet het product dan weg op een koele plaats. Wilt u het product langer bewaren (2/3 dagen ), Plaats het dan zo snel mogelijk in de koelkast. (temperatuur 7°C of lager ). Tips van uw banketspecialist: - Koop gebak altijd vers en bewaar het (in de koelkast). Nooit bij sterk geurende producten. - Cremegebak altijd een uur voor gebruik op kamer temperatuur laten komen. - Snij taarten altijd met een nat, warm mes.