Bezorgservice

Contactloos bezorgen (Coronavirus)

Wij bezorgen u bestelling contactloos. De bestelling kunt u plaatsen in onze webshop en betalen middels iDeal. Wij kunnen geen contante betalingen aannemen tijdens het bezorgen.
Wij bezorgen uw bestelling in een overdoos.
Door grote drukte kunnen wij de bezorgtijden niet garanderen. Excuses voor het ongemak.

Hoe werkt contactloos bezorgen?

Onze bezorgers is gevraagd om de doos met artikelen voor uw deur neer te leggen, aan te bellen en op een afstand te wachten totdat u de bestelling in ontvangst neemt.

Wordt mijn bestelling onbeheerd achtergelaten?

Uw bestelling wordt nooit onbeheerd achtergelaten. De bezorgers is gevraagd om de doos met artikelen voor uw deur neer te leggen, aan te bellen en op een afstand te wachten totdat u de bestelling in ontvangst neemt.

 

*******************************************************************************************************************************************************************

Bakkerij Otten heeft een bezorgservice. Wij kunnen de bestelling bij u aan de deur afleveren. Om van onze bezorgservice gebruik te kunnen maken, dient u voor minimaal € 15,00 te bestellen. Wij bezorgen uitsluitend in de gemeente Hoorn en directe omgeving.

De bezorgkosten zijn afhankelijk van het postcode gebied waar u woont. De bezorgkosten worden automatisch getoond bij het bestellen.

U kunt tijdens het bestellen een bezorgtijd kiezen. Deze bezorgtijd is indicatief, maar we proberen natuurlijk zoveel mogelijk rekening te houden met de gekozen tijd. De bestelde artikelen worden in ieder geval tussen 9.30 en 11.30 uur bezorgd.
Alle bezorgbestellingen dienen betaald te worden via het online betaalsysteem iDeal. Onze iDeal betalingen worden afgehandeld door Mollie

Gratis bezorgen

Wij rekenen geen bezorgkosten bij bestellingen vanaf € 60,00
Wilt u de bestelling dezelfde dag nog bezorgd hebben, dan kunt u de bestelling vóór 9.00 uur telefonisch aan ons door geven.

Bezorgbestellingen kunt u ook via onze webshop plaatsen. De bestelling dient dan wel online betaalt te worden via het online betaalsysteem iDEAL.

Factuur

Voor bedrijven bieden wij ook de mogelijkheid om betalingen op factuur te verrichten. Hierbij hanteren wij een betalingstermijn van maximaal 14 dagen. Wij factureren uitsluitend digitaal als PDF via email. Voor meer informatie over de betaling op rekening, kunt u zowel telefonisch (0229-214786) als per email info@bakkerij-otten.nl contact opnemen.

Pakket via de post

Woont u buiten ons bezorg gebied (zie bezorg / postcode gebieden in de tabel rechts), dan kunnen we onze lekkernijen versturen via PostNL. De pakketkosten binnen Nederland zijn als volgt:
tot 10 kg. € 7,50
tot 30 kg. € 13,75
U kunt ons een email sturen met uw bestelling. U krijgt dan van ons een rekening en een betaalverzoek. Zodra het betaalverzoek is voldaan,  sturen wij het pakket naar u op.
Woont u buiten Nederland, neemt u dan even via email contact met ons op voor de verzendkosten:  info@bakkerij-otten.nl

Bezorgen buiten de gemeente Hoorn

Het bezorgen van (grote) bestellingen buiten de gemeente Hoorn is in sommige gevallen ook mogelijk. Hieraan zijn een aantal voorwaarden verbonden:

1. Bezorgkosten:
De bezorgkosten bedragen € 0,70 per kilometer. Het aantal kilometers wordt uitgerekend met een routeplanner op internet, bijvoorbeeld www.routenet.nl
Het gaat hier om het totaal aantal kilometers, dus van de bakkerij naar het afleveradres en weer terug naar de bakkerij. U dient voor minimaal € 100,- te bestellen.

2. Statiegeld bruidstaart standaard:
Wij zijn genoodzaakt € 50,00 statiegeld te vragen, voor een bruidstaart standaard.  Bij inlevering van de bruidstaart standaard krijgt u dit bedrag uiteraard weer terug.

3. Betaling:
Het hele bedrag van de bezorgbestelling dient vooraf betaald zijn.