Bezorgservice

Bakkerij Otten heeft een bezorgservice. Wij kunnen de bestelling bij u aan de deur afleveren. Om van onze bezorgservice gebruik te kunnen maken, dient u voor minimaal € 15,00 te bestellen. Wij bezorgen uitsluitend in de gemeente Hoorn en directe omgeving.

De bezorgkosten zijn afhankelijk van het postcode gebied waar u woont. De bezorgkosten worden automatisch getoond bij het bestellen.

U kunt tijdens het bestellen een bezorgtijd kiezen. Deze bezorgtijd is indicatief, maar we proberen natuurlijk zoveel mogelijk rekening te houden met de gekozen tijd. De bestelde artikelen worden in ieder geval tussen 9.30 en 11.30 uur bezorgd.
Alle bezorgbestellingen dienen betaald te worden via het online betaalsysteem iDeal. Onze iDeal betalingen worden afgehandeld door Mollie

Gratis bezorgen

Wij rekenen geen bezorgkosten bij bestellingen vanaf € 60,00
Wilt u de bestelling dezelfde dag nog bezorgd hebben, dan kunt u de bestelling vóór 9.00 uur telefonisch aan ons door geven.

Bezorgbestellingen kunt u ook via onze webshop plaatsen. De bestelling dient dan wel online betaalt te worden via het online betaalsysteem iDEAL.

Factuur

Voor bedrijven, die regelmatig willen afnemen, bieden wij ook de mogelijkheid om betalingen op factuur te verrichten. Hierbij hanteren wij een betalingstermijn van maximaal 14 dagen. Wij factureren uitsluitend digitaal als PDF via email. Voor meer informatie over de betaling op rekening, kunt u zowel telefonisch (0229-214786) als per email info@bakkerij-otten.nl contact opnemen.

Pakket via de post

Woont u buiten ons bezorg gebied (zie bezorg / postcode gebieden in de tabel rechts), dan kunnen we onze lekkernijen versturen via PostNL. De pakketkosten binnen Nederland zijn als volgt:
tot 10 kg. € 7,50
tot 30 kg. € 13,75
U kunt ons een email sturen met uw bestelling. U krijgt dan van ons een rekening en een betaalverzoek. Zodra het betaalverzoek is voldaan,  sturen wij het pakket naar u op.
Woont u buiten Nederland, neemt u dan even via email contact met ons op voor de verzendkosten:  info@bakkerij-otten.nl